1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕΡΡΩΝ

24 Μαρτίου 2016


ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο 1ος Πανελλήνιος Δρόμος Νομικών είναι γεγονός ! Στις 15 ΜΑΪΟΥ τρέχουμε στις Σέρρες!

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών, με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Σερρών, σε συνεργασία με το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Σερρών, το κατάστημα EXPERT SPORT και με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Α.Π.Θ. (επ’ ευκαιρία των 30 χρόνων από την ίδρυσή του), διοργανώνει τον 2ο αγώνα SALOMON SERRES CITY RUNNING 10,7 χλμ και 5,5 χλμ και τον παράλληλα τον 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ 10,7 χλμ., την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, με τη συμμετοχή νομικών, σε μία προσπάθεια να καθιερωθεί ως θεσμός η διοργάνωση αγώνων δρόμου και από άλλους Δικηγορικούς Συλλόγους.

Σκοπός της προσπάθειας μας αποτελεί η άθληση των νομικών και δικηγόρων της χώρας μας και η ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό μέσω των συμμετοχών τους σε παρόμοιες αθλητικές διοργανώσεις.

Στους αγώνες δρόμου των νομικών των 10,7 χλµ., δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, που είναι Δικηγόροι ή ασκούμενοι δικηγόροι εγγεγραμμένοι σε Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, Δικαστές, Εισαγγελείς, Στρατοδίκες, Συμβολαιογράφοι, Δικαστικοί υπάλληλοι, Δικαστικοί Επιμελητές, Υπάλληλοι Υποθηκοφυλακείου, Υπάλληλοι Στρατοδικείου, Υπάλληλοι Δικηγορικών Συλλόγων, Υπάλληλοι Ταμείων Προνοίας Δικηγορικών Συλλόγων, οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι – μέλη του Νομικού Συμβουλίου του κράτους, όλοι οι ανωτέρω ανεξαρτήτως του τόπου όπου υπηρετούν και γενικά όλοι προερχόμενοι από τον ευρύτερο χώρο της Δικαιοσύνης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις Σέρρες, την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, η εκκίνηση των αθλητών θα πραγματοποιηθεί από την πλατεία Κρονίου, με ώρα έναρξης του στις 11.00. Το μήκος της διαδρομής είναι περίπου 10,7 χλμ, ποικίλη διαδρομή (πεζόδρομοι – άσφαλτος – σκαλοπάτια – χωμάτινη), όπου όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε ιστορικά “σοκάκια” της πόλης των Σερρών αλλά και σε χωμάτινα μονοπάτια της καταπράσινης “κοιλάδας” των Σερρών. Ο  χρόνος ολοκλήρωσης της διαδρομής του αγώνα από τους συμμετέχοντες είναι 2 ώρες και 30 λεπτά, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να ολοκληρώσουν τη διαδρομή στο ρυθμό που επιθυμούν, απολαμβάνοντας την χωρίς τα στενά περιθώρια του χρονικού αποκλεισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, ολόκληρη η προκήρυξη του αγώνα είναι στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://marathonserres.blogspot.gr

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 10,7 χλμ θα γίνονται στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση, πατώντας στον σύνδεσμο “ΑΙΤΗΣΗ για τα 10,7 χλμ” και τσεκάροντας την επιλογή “1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ”. Η προθεσμία υποβολής είναι α) ηλεκτρονικά μέχρι και την ΤΡΙΤΗ 10/5/2016 και β) στην πλατεία Κρονίου (αφετερία) μέχρι και τις 10.30 π.μ. της Κυριακής 15/5/2016 (ορισμένα νούμερα με CHIPS). Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10ευρώ/άτομο για τη συμμετοχή στα 10,7 χλμ και κατά την άφιξη τους την ημέρα του αγώνα θα παραλαμβάνουν σάκο που θα περιέχει αριθμό με CHIP (ηλεκτρονική χρονομέτρηση), μπλουζάκι της SALOMON καθώς και δώρα των χορηγών του αγώνα. Για να θεωρηθεί έγκυρη η ηλεκτρονική εγγραφή πρέπει εντός 3 ημερών από την υποβολή της αίτησης να καταβληθεί το ποσό των 10 ευρώ στο λογαριασμό GR9301717780006778135829695. Μέρος των εσόδων θα προσφερθούν αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών (δ/νση: Δελαπόρτα 3, Σέρρες – τηλ.2321051659 – πληροφορίες: Γιώργος Καραγεωργίου 6937089088 – mail.gkf@hotmail.gr) και στη σελίδα στο facebook με την ονομασία “1oς Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών & 2ος Serres City Trail Salomon”.

Σας περιμένουμε όλους στις Σέρρες για να απολαύσουμε την υπέροχη διαδρομή του αγώνα και να διασκεδάσουμε    ..τρέχοντας!

 

ΓΙΑ ΤΗΝ  ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σερρών                                                   Ο Γ. Γραμματέας

                Παναγιώτης Γ. Καρίπογλου                                           Αλέξανδρος Κ. Παρασκευϊώτης