ΛΕΑΔΣ – ΔΑΠΑΝΕΣ ΒΡΕΘ. ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ

26 Αυγούστου 2022


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΑΔΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ –ΦΥΛΑΚΤΡΑ- ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

1. ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΑΚΤΡΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ Α ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2022, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022) ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΕΩΣ ΤΗΝ 6-09-2022 ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ 10 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ 2022.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ανώτατη ηλικία τέκνου για επιδότηση για κατασκηνώσεις 15 ετών, στην δε αίτηση να αναφέρεται η ηλικία των τέκνων των μελών.

2. Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ ΓΟΝΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ” Ο ΙΔΙΟΣ Η Ο ΕΤΕΡΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΤΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΦΥΛΑΚΤΡΩΝ Ή ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ Η ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΣΠΑ ΚΛΠ) “

3. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΚΤΡΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ Η ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΙΣΤΡΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΕΚΝΟΥ (Π.Χ. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΠΑ), ΤΟ ΛΕΑΔΣ ΘΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΙΣΤΡΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΧΡΙ 30 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ Σ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ.

ΣΕΡΡΕΣ 25-08-2022

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Λ.Ε.Α.Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ